Jahia Template Forum > [Jahia 6.0-CE] templates...

0 (0 Good)
0 (0 Bad)

[Jahia 6.0-CE] templates development

by  zehos »  2011/06/07 19:55

  • [Jahia 6.0-CE] templates development
    2011/06/07 19:55

    zehos

  • Number of messages  4
    Registration date Jun 7, 2011
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: [Jahia 6.0-CE] templates development

    by  pap@commaro.com »  2011/06/07 19:56

    Hi,

    after you have created the site, you need to click quot;Exit from Administration

    Benjamin Papez (pap@commaro.com)

    Number of messages  220
    Registration date
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: [Jahia 6.0-CE] templates development

    by  zehos »  2011/06/07 19:56

    [quote=quot;pap@commaro.com
  • Re: [Jahia 6.0-CE] templates development
    2011/06/07 19:56

    zehos [quote=quot;pap@commaro.com

  • Number of messages  4
    Registration date Jun 7, 2011
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: [Jahia 6.0-CE] templates development

    by  zehos »  2011/06/07 19:56

    Hi,
    I created new virtual site, I clicked quot;Exit from administrtion
  • Re: [Jahia 6.0-CE] templates development
    2011/06/07 19:56

    zehos Hi,<br/>I created new virtual site, I clicked quot;Exit from administrtion

  • Number of messages  4
    Registration date Jun 7, 2011
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: [Jahia 6.0-CE] templates development

    by  pap@commaro.com »  2011/06/07 19:56

    Hello,

    I think the problem is in definitions.cnd where

    [code:3az72kqv]lt;szablon-3 = 'szablon3

    Benjamin Papez (pap@commaro.com)

    Number of messages  220
    Registration date
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: [Jahia 6.0-CE] templates development

    by  zehos »  2011/06/07 19:56

    Yes, it works for me.

    Thank you for help.

    P.S.
    Shouldn't it be changed to underscores in artifactId in documentation when creating new maven template?
    [code:cz04c3ae]
    artifactId Your template project?��s artifact name (e#46;g
  • Re: [Jahia 6.0-CE] templates development
    2011/06/07 19:56

    zehos Yes, it works for me.<br/><br/>Thank you for help.<br/><br/>P.S.<br/>Shouldn't it be changed to underscores in artifactId in documentation when creating new maven template?<br/>[code:cz04c3ae]<br/>artifactId Your template project?��s artifact name (e#46;g

  • Number of messages  4
    Registration date Jun 7, 2011
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: [Jahia 6.0-CE] templates development

    by  pap@commaro.com »  2011/06/07 19:56

    Instead of changing the documentation I have now updated the archetypes, so that the hyphens are automatically converted to underscores where hyphens are not allowed.

    Regards,
    Benjamin

    Benjamin Papez (pap@commaro.com)

    Number of messages  220
    Registration date
    Contact
    Share
    Feedback

    Get in touch

    Whether you are a current user or if you are just evaluating Jahia, we are here to help.

    Contact us

    Share this page