Jahia Dev Forum > untitled

0 (0 Good)
0 (0 Bad)

by  tyurk »  2011/06/07 20:39

Good day,
Following a successful build using [i:swaxhhpp]sudo mvn install jahia:configure[/i:swaxhhpp], I end up with a populated mysql schema, populated webapp under Tomcat, but browsing to the local Tomcat server yields an HTTP 404 error with mention of
  • 2011/06/07 20:39

    tyurk Good day,<br/>Following a successful build using [i:swaxhhpp]sudo mvn install jahia:configure[/i:swaxhhpp], I end up with a populated mysql schema, populated webapp under Tomcat, but browsing to the local Tomcat server yields an HTTP 404 error with mention of

  • Number of messages  38
    Registration date Jun 7, 2011
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re:

    by  pap@commaro.com »  2011/06/07 20:39

    Hello,

    unfortuantely the attached log cannot be downloaded and opened. Can you please retry ?

    Regards,
    Benjamin

    Benjamin Papez (pap@commaro.com)

    Number of messages  220
    Registration date
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re:

    by  tyurk »  2011/06/07 20:39

    Hello,
    Sorry for the long downtime, my day job got in the way of life. We can consider this one a closed issue. Creating new thread for current problem...

    Denis
  • Re:
    2011/06/07 20:39

    tyurk Hello,<br/>Sorry for the long downtime, my day job got in the way of life. We can consider this one a closed issue. Creating new thread for current problem...<br/><br/>Denis

  • Number of messages  38
    Registration date Jun 7, 2011
    Contact
    Share
    Feedback

    Get in touch

    Whether you are a current user or if you are just evaluating Jahia, we are here to help.

    Contact us

    Share this page