Jahia Dev Forum > Issues with a module...

0 (0 Good)
0 (0 Bad)

Issues with a module (Enterprise Jahia Ver- 6.6.0.0)

by  namitgupta »  2012/10/17 12:37

Hi All,

I have created a custom 'module' and have subsequently deployed the same in jahia. Now, when i place that module in a 'content template', it presents the content entry form for getting the user input. Now, i want to set some permissions on the module. When i click on the 'permission' tab, i do not see anything (it's totally blank). Same is the case with 'Layout' and 'Metadata' tabs.

 

Can anyone suggest what needs to be done in this case?

  (namitgupta)

Number of messages  36
Registration date
0 (0 Good)
0 (0 Bad)

Re: Issues with a module (Enterprise Jahia Ver- 6.6.0.0)

by  shyrkov »  2012/10/22 21:46

Hello Namit,

could you provide a bit more info on the issue?

Ideally a WAR file with the module, you are trying to deploy, would help a lot in troubleshooting the problem.

Otherwise, also screenshots, snapshot of the definitions.cnd file, stacktraces of errors (if any) could be of help.

 

Kind regards

Sergiy

  • Re: Issues with a module (Enterprise Jahia Ver- 6.6.0.0)
    2012/10/22 21:46

    shyrkov <p> Hello Namit,</p> <p> could you provide a bit more info on the issue?</p> <p> Ideally a WAR file with the module, you are trying to deploy, would help a lot in troubleshooting the problem.</p> <p> Otherwise, also screenshots, snapshot of the definitions.cnd file, stacktraces of errors (if any) could be of help.</p> <p> &nbsp;</p> <p> Kind regards</p> <p> Sergiy</p>

  • Number of messages  407
    Registration date Oct 22, 2012
    Contact
    Share
    Feedback

    Get in touch

    Whether you are a current user or if you are just evaluating Jahia, we are here to help.

    Contact us

    Share this page