Jahia Dev Forum > Forum support in...

0 (0 Good)
0 (0 Bad)

Re: Forum support in Jahia

by  trenaud »  2011/06/07 20:36

Hi mesdocs,

Just to be sure: are you trying to deploy the Jforum portlet with Jahia 6.1EE_r31127? Please confirm the Jahia version you are talking about (I know you often post issues related to 6.0CE_r25203).

Thanks,

Tristan
  • Re: Forum support in Jahia
    2011/06/07 20:36

    trenaud Hi mesdocs,<br/><br/>Just to be sure: are you trying to deploy the Jforum portlet with Jahia 6.1EE_r31127? Please confirm the Jahia version you are talking about (I know you often post issues related to 6.0CE_r25203).<br/><br/>Thanks,<br/><br/>Tristan

  • Number of messages  71
    Registration date Jun 7, 2011
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: Forum support in Jahia

    by  mesdocs »  2011/06/07 20:36

    Hi trenaud,
    I downloaded v6.1EE_r31127 to test features and I deployed the jforum portlet in this version.
    I tried to deploy jforum in r25203, unsuccessfully.

    Regards,

    Mesdocs
  • Re: Forum support in Jahia
    2011/06/07 20:36

    mesdocs Hi trenaud,<br/>I downloaded v6.1EE_r31127 to test features and I deployed the jforum portlet in this version.<br/>I tried to deploy jforum in r25203, unsuccessfully.<br/><br/>Regards,<br/><br/>Mesdocs

  • Number of messages  53
    Registration date Jun 7, 2011
    Contact
    Share
    Feedback

    Get in touch

    Whether you are a current user or if you are just evaluating Jahia, we are here to help.

    Contact us

    Share this page