Jahia in English > website problems

0 (0 Good)
0 (0 Bad)

website problems

by  wik »  2011/06/07 18:48

Hello,

I'm encountering some issues using community website:

* login function doesn't work anywhere except the form(first time it redirecting to login page, then back, but I'm still not logged in, second time it refreshing the page, but still not logged in...)
* some mystery with RSS channel, my reader(google reader) periodically re-populated with recent posts causing lots duplicates...

Just wanted to let you know.

Thanks.

  (wik)

Number of messages  4
Registration date
0 (0 Good)
0 (0 Bad)

Re: website problems

by  cflond »  2011/06/07 18:48

Hi wik,

Thanks for your feedback, we'll investigate.

Regards,

Charles
  • Re: website problems
    2011/06/07 18:48

    cflond Hi wik,<br/><br/>Thanks for your feedback, we'll investigate.<br/><br/>Regards,<br/><br/>Charles

  • Number of messages  42
    Registration date Jun 7, 2011
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: website problems

    by  manihiakore »  2011/06/07 18:48

    It looks okay now for the login but if you leave the website for just a second and try to go to the forum it is automatically logged out. And you need to login again. I think most forum is not like that. Anyway, it is just okay to login every time.

      (manihiakore)

    Number of messages  1
    Registration date
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: website problems

    by  shuber »  2011/06/07 18:48

    Hello,

    Yes we are aware of this problem, it's a bug in the SSO integration. We will fix try and fix it when we update the site for the new release.

    Best regards,
    Serge Huber.

    Serge Huber (shuber)

    Number of messages  271
    Registration date
    Contact
    Share
    Feedback

    Get in touch

    Whether you are a current user or if you are just evaluating Jahia, we are here to help.

    Contact us

    Share this page