Jahia in English > Video doesn't load...

0 (0 Good)
0 (0 Bad)

Video doesn't load in Preview Mode

by  benjaminjenni »  2014/03/18 15:58

Hello,

I'm trying to implement a video on my website.

While I'm in the Edit Mode I can play it. (I just need to wait shortly.) If I change to the Preview Mode I don't even see the video anymore. When I make a rightclick on the place, it says "Movie not loaded..."

What can I do?

 

Kind regards,

Ben

 

P.S.: I activated Auto Play but not Force Flash Player and I changed the size. 

  (benjaminjenni)

Number of messages  13
Registration date
0 (0 Good)
0 (0 Bad)

Re: Video doesn't load in Preview Mode

by  glucazeau »  2014/03/19 09:49

Hello Benjamin,

what is the Jahia version you've installed and the browser you're using to access your page? Is it the same problem with different browsers?

Regards,

Guillaume

  • Re: Video doesn't load in Preview Mode
    2014/03/19 09:49

    glucazeau <p> Hello Benjamin,</p> <p> what is the Jahia version you&#39;ve installed and the browser you&#39;re using to access your page? Is it the same problem with different browsers?</p> <p> Regards,</p> <p> Guillaume</p>

  • Number of messages  95
    Registration date Mar 19, 2014
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: Re: Video doesn't load in Preview Mode

    by  benjaminjenni »  2014/03/19 10:14

    I'm using Jahia xCM 6.6.1.0 and the browser which I'm using is Chromium. 

    Like you said I tried it in another browser, Firefox. In the Edit Mode the Auto Play worked perfectly. In the Preview Mode the video wasn't shown. 

    Is it maybe a problem with the browser settings?

      (benjaminjenni)

    Number of messages  13
    Registration date
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: Re: Re: Video doesn't load in Preview Mode

    by  BRsmover »  2014/03/19 14:58

    Hi,

    I fixed it in a different way. I made a stream via Youtube. Now it works like I planned it.

    Thanks anyway!

    BRsmover
    Number of messages  1
    Not registered
    0 (0 Good)
    0 (0 Bad)

    Re: Re: Re: Re: Video doesn't load in Preview Mode

    by  glucazeau »  2014/03/19 15:41

    Glad it worked for you!

    You can also check out Jahia 6.6.2.0: http://www.jahia.com/products/digital-factory/try--download

    Cheers,

    Guillaume

  • Re: Re: Re: Re: Video doesn't load in Preview Mode
    2014/03/19 15:41

    glucazeau <p> Glad it worked for you!</p> <p> You can also check out Jahia 6.6.2.0: <a href="http://www.jahia.com/products/digital-factory/try--download">http://www.jahia.com/products/digital-factory/try--download</a></p> <p> Cheers,</p> <p> Guillaume</p>

  • Number of messages  95
    Registration date Mar 19, 2014
    Contact
    Share
    Feedback

    Get in touch

    Whether you are a current user or if you are just evaluating Jahia, we are here to help.

    Contact us

    Share this page